리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoEight ; 01 ; +60
BTS | RV | MX | WJSN | PENTAGON | FX
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


currently at my hometown!♥
Thursday, 29 September 2011 • 23:11 • 2 comments

assalamualaikum kesayangan nur chenta semua...apa khabar??sekarang nur chenta berada di rumah tersayang di taman kota m**** (ceh...macam la famous...macam lah ada orang nak cari taman perumahan ko tu nur chenta...nak censored2 segala..haha) so whatever...nur chenta selamat sampai di terminal kira2 jam 2 petang tadi...penat..tapi..kalau da sampai rumah sendiri tu...for sure lah sampai telinga sengihnya...kan..kan..about 3 nights nur chenta tidur lewat...sebab??borak dengan kawan2...lama rasanya tak berborak lama since cuti semester...sebenarnya tak ada lah apa sangat yang nak di post pun...just nak bagitau yang syawal dah pun berlalu pergi..selamat berangkat untuk bakal2 haji dan hajah...yang paling penting...raya nur chenta dah pun lama habis sebelum the end of syawal lagi...nur chenta telah menamatkan riwayat kuih2 raya dirumah sendiri...buktinya is?okay..here up there...the last almond london standing!haha (sebelum nur chenta telan hidup2 laa.. ;p )


2 Comments:

Blogger miss sakura said...

kakak yg kejam...
dh abeh mkn,bkn nk basuh tapawer...
ish2....

30 September 2011 at 20:33  
Blogger nur chenta said...

assalamualaikum...sedikit kejujuran..kakak kamu yang chomey nie (nur chenta) mmg sgt kejam!haha.

1 October 2011 at 04:10  

Post a Comment


? ?