리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoEight ; 01 ; +60
BTS | RV | MX | WJSN | PENTAGON | FX
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


Salam Aidiladha 2012...
Saturday, 27 October 2012 • 09:25 • 0 comments

Assalamualaikum kesayangan farhana semua. Sehat? Yeaaayy!! Rayaaa!! Walaupun dah raya kedua,belum terlambat lagi kan nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha? Okay, for the time being semua umat islam merayakan hari raya yang juga digelar sebagai 'Hari Raya Korban' ni kan? Semoga kita betul-betul dapat menghayati erti pengorbanan dan redha setelah berkorban tu. Walaupun raya aidiladha kali ni tak lah semeriah mana bagi farhana, tapi farhana tetap bersyukur. Sebab makanan memang meriah. HAHAHA. Kenyang sampai ke tidur. Asyik makan je. Apa pun, berhati-hati dan jaga diri ye semua. (:


0 Comments:

Post a Comment


? ?