리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoSix ; 01 ; +60
Bangtan-ed & Rv-ed
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


Kpop Game.
Thursday, November 22, 2012 • 1:29 AM • 0 comments

Hye! Saya lagi! KAHKAHKAH. Apa kebenda lah budak ni. Sebagai manusia yang tak setiap thesis yang dah dekat gila dengan date line. Nie lah pekdahnya mengadap blog. Menaip tak ingat. HAHA. Okay. Apa kaitan kpop game dengan kotak polka dot kat atas tu? Sebenarnya our siblings ni dah tak ada kerja sangat. Game ni dinamakan TaeminTaemin. Nama ni diambil sempena Taemin kumpulan SHINee yang handsome dan cute tu. Nama ni diberi oleh adik sepupu Farhana yang masa tu minat Taemin macam Farhana jugak (Sekarang Taemin is mine! Alone!) Berbalik pada cerita. Cara main dia macam main undi biasa tu. Nama-nama kpop idol dalam bekas kat atas tu. Boy only ye! Setiap tu ada nombor. Kalau rajin,kitorang asingkan ikut nombor. Kalau malas select randomly. As example, tarik satu nama untuk Husband. Okay,Farhana tarik warna oren,no1. Bukak kertas tersebut and tengok siapa idol yang terpilih. Oh Taemin-ssi~ So,husband Farhana is Taemin and that so on. Tambah lah lain-lain. Crusch ke Fiance ke. HEHE. Ada yang buat macam ni jugak tak? HIHIK o.O



0 Comments:

Post a Comment


? ?