리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoSix ; 01 ; +60
Bangtan-ed & Rv-ed
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


On 3rd November, Rainy Days.
Saturday, November 3, 2012 • 3:33 PM • 0 comments


Assalamualaikum semua! sehat tak? Lama tak jumpa kan? HAHAHA. Ehh. Sayang saya cakap Hello tu. Jawab lah. Tak nak jawab sudah. Biar Farhana jawab. 'Hello,sayang'. HAHAHA. Dengar fans Taemin yang lain mau kena ditikamnya diri beta yang chomey dan kiut-miut ni. Well, i'm also Taemin's fangirl okay. (: Eh, hari ni 3 November lah. Ada apa? HEHE. Okay, straight forward lah ye. Genap 18 tahun yang lalu, lahirlah seorang gadis chomey. HAHAHA. Hari ni genap lah umur Farhana 18 tahun. Ehhh?? Ye ke Farhana 18 tahun? Yes! Farhana sebaya dengan KAI! WAHAHAHA. (tak sedar diri). Okay, entri ni ditulis atas dasar kesyukuran umur dan nyawa dipanjangkan Allah sejauh ni. Banyak lagi kekurangan dan dosa-dosa lepas. Semoga Farhana terus berusaha memperbaiki diri dari masa ke masa. Tak lupa, jutaan terima kasih kepada yang mengingati dan memberi ucapan. Yang tak ingat atau tak bagi ucapan pun tak apa. Bukan kena marah pun. Sebab tak wajib and tak berdosa pun kalau lupa birthday Farhana. Alhamdulillah. Telah dapat menyumbat KFC tengah hari tadi. TBH, it's not for my birthday ye. Tu family day tempat kerja ayah Farhana. Okay. Tu je untuk entri ni. Thanks again and jaga diri. Sayang korang. Chuuu~ :*

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


? ?