리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoSix ; 01 ; +60
Bangtan-ed & Rv-ed
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


Sabtu dan Sahabat.♥
Sunday, May 12, 2013 • 8:40 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua. Sehat tak? Farhana nak buat entri kali ni mengenai sahabat. Yup! Sahabat Farhana. Geng kami terdiri dari 5 orang makhluk chomey termasuk lah Farhana sendiri. HAHA. Okay. Semalam,sabtu kami keluar sekejap memandangkan geng lelaki tunggal kami yang kerja kat mersing balik ke kampung halaman. Keluar sekejap menggunakan kereta geng. Lupa nak mention nama pertubuhan haram kitorang. KAH3. Geng kitorang terdiri dari Farhana sendiri,Bella,Agon,Ain and Ejam. Sebelum mengenyangkan perut kami berjalan kejap dekat bukit layang-layang dan kami decide untuk beli satu barang yang each of our member ada. So,kami buat keputusan beli gelang batik. Geng Farhana yang lelaki tu beli yang kecik je. Boleh letak kat kunci motor. Gelang batik (seperti dalam gambar) hanya menggunakan kain perca dan plastik. Simple tapi bermakna untuk kami. Semoga persahabatan kami kekal sampai akhirat dan diredhai Allah biar pun berbeza sikap,pandangan dan pekerjaan. Amin. Saya sayang sahabat saya!♥

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment


? ?