리리의 이야기♥
L I L Y S E N P A I

안녕하세요


Lily ; TwoEight ; 01 ; +60
BTS | RV | MX | WJSN | PENTAGON | FX
s e m i-h i a t u s

Ig | Twitter

Instagram

감사
Template : Arrien Inspirit
Big Help : L U V
Nice View:Google Chrome
Owner: Lily


2017's EID
Wednesday, 5 July 2017 • 13:50 • 0 comments

assalamualaikum semua. tak sangka lily betul-betul akan update entry like once in a year. ahahaha. nampak tak busy tu? kali nie lagi sekali lily update untuk aidil fitri but there's another on entry after this one. okay macam mana raya korang tahun nie? macam korang nampak,kitorang tahun nie is team maroon & team raya johor lah macam biasa. for the first day of raya surely. gambar yang dekat atas tu bukan dekat johor sebenarnya. kami sekali lagi decide untuk pergi short vacay masa raya sebab raya lah cuti kami panjang sikit dan masa cuti sama. since kitorang belum ada gambar family beraya so kami pun snap masa dah check in tu. belemuih rasa. tapi nasib baik tempat sejuk. takde lah berpeluh/berbau. harum je. ahahaha.





okay dua gambar nie dan gambar adik-beradik kitorang nie dekat kampung ayah. kami kalau balik kampung ayah, takde lain. makan pastu dah. frankly speaking,kami nie macam tak pandai bawak diri dan awkward between them. huhuhu bukan sebab family ayah tak best. sebab kami adik beradik bila dah besar terus jadi awkward. bukan yang perempuan je. yang lelaki pun sama. nasib lah. hahaha.





okay. sebagai penutup,lily masukkan gambar-gambar kitorang masa dah check in apartment tu. lepas snap terus mandi nak cari makan. hahaha. hadaplah gambar family kami yang tak seberapa tapi bahagia bak ang. xD selamat hari raya untuk semua yang kenal lily & family. mintak maaf kalau lily pernah sakitkan hati atau tubuh badan sesape. ahahaha. cam gangster pulak. selamat beraya dan salam 0 - 0. 😘😘😘






Labels: , , , , , ,



0 Comments:

Post a Comment


? ?